Як не провалити співбесіду?

Як не провалити співбесіду?

Перша співбесіда одразу асоціюється із хвилюванням, та невпевненістю у тому, що ти зможеш її пройти. Сьогодні ми тобі розкажемо, як правильно підготуватись до цього важливого кроку в твоєму житті. Перш за все тобі потрібно бути впевненим в своїх навичках та можливостях, тобто максимально вивчіть вимоги до кандидата, та перегляньте стандартні питання на співбесідах. Питання на співбесіді можна розділити на такі категорії:

  • Питання на перевірку

  • Питання про кваліфікацію або поведінкові питання

  • Ситуаційні питання

  • Аналітичні питання

Також тобі можуть задати креативні або ж провокативні питання, наприклад: "продай мені олівець", або "скільки в середньому поверхів в львівських будинках", подивись схожі відповіді і ти будеш готовий відповісти на таке.

Наступне, день перед тим постарайся гарно виспатись, таким чином ти будеш в гарному настрої та почуватимешся впевнено. Навчись гарно та відкрито жестикулювати, вдало підбирати слова, для того щоб скласти чудове враження, і обов'язково посміхайся. Стався до цього відповідально але настільки, щоб переживати. Відкритість твоє все, тому важливо розвивати свої soft skills, про які ми писали в попередньому пості. Щасти тобі на майбутніх співбесідах, ти обов'язково усе зможеш!

Студентський
рекрутинг